Staalconstructies


Voor staalconstructies is een betrouwbare corrosie­bescherming essentieel. De oplos­middelen­vrije UltraPoxy® coatings kunnen direct, zonder primers, op het staal aangebracht worden. Er wordt langdurig bestand tegen zeewater, luchtveront­reiniging, vocht, chemische aantasting, hoge en lage temperaturen en UV straling bereikt.

MEER INFO

Betonconstructies


Beton wordt bij hoge chemische belasting aangetast. Ook vervuiling van de lucht met daaruit voort­vloeiende zure regen veroorzaakt corrosie van beton. Met UltraPoxy® coatings wordt een langdurige bescherming van het beton bereikt. De coatings kunnen direct op het schoon gestraalde beton aangebracht worden.

MEER INFO

Petrochemische
industrie


UltraPoxy® coatings bieden een extreem chemische resistentie tegen een veelvoud van chemicaliën en gassen en temperaturen tot 150°C. Daarmee zijn deze coatings de eerste keuze voor veel applicaties zoals voor pijpleidingen, stijgbuizen in de offshore, opslagtanks voor olie en brandstoffen, procestanks, lekbakken en tankterminals.

MEER INFO

Biogas installaties


De high-solid UltraPoxy® coatings bieden lang­jarige bescherming voor vergisters, sanitaire containers en andere toebehoren van biogas installaties. De coatings kunnen direct op het voor­behandelde staal of beton aangebracht worden. Applicatie in de winter tot minus 10°C is mogelijk met de winterversie van UltraPoxy®.

MEER INFO

Industriële vloeren


Het productengamma van UltraPoxy® omvat een uitmuntend assortiment aan vloer­coatings van hoge kwaliteit. Toepasbaar o.m. in productie- en opslagruimtes, kantoren, supermarkten, voedsel industrie en ziekenhuizen. Met UltraPoxy® Zero producten krijgt u zelfs vloeren zonder benzylalcohol en met een VOS aandeel van < 1 %, dus vrijwel emissie-vrij.

MEER INFO

Binnen- en buitenzwembaden


Elk zwembad stelt eigen specifieke eisen aan de coatings. Zo zijn er grote verschillen tussen b.v. nieuwbouw en renovatie, binnen- en buitenbaden. Door zorgvuldige keuze van de juiste primer, onderlaag en toplaag, kan een optimaal resultaat voor alle situaties worden bereikt. UltraPoxy® coatings bieden ook bescherming tegen UV straling.

MEER INFO

Heeft u een vraag?  Neem direct contact op!

* = verplichte velden